Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hry Plamen 2008 Přepychy

30. 5. 2008
Obrazek

30.května jsme si sbalili svých pár švestek a vyrazili kolem 16:00 do našeho cíle. Ten byl, jako už i minulý rok, v Přepychách.Když jsme dorazili na místo, museli jsme si najít místečko pro náš a ještě Rybeňáckej stan, protože s nimi máme vždy společnou kuchyň. Když jsme v pátek dostavěli stan, pomohli jsme menším dětem připravit místečko, kde budou spát a pak už jsme se šli přivítat s přáteli z jiných sborů. Hráli jsme různé hry dokud nás nesvolali k velmi dobré večeři (měli jsme párky od Řičařů). Po večeři jsme měli volno až do večerky v 22:00.

V sobotu jsme meli budíček v sedm takže jsme se i celkem dobře vyspali.Nasnídali jsme se, oblékli si mondury a šli na nástup. Po nástupu jsme šli zpátky ke stanům pro přilby. Když jsme dopoledne všechno doběhali šli jsme na knedlo-zelo-vepřo, ale po obědě už se neběhalo, a tak jsme měli volno.Běhat jsme šli až kolem pátý.Pak už žádný plán nebyl a tak jsme zase hráli různé hry, nebo si jenom povídali. Večer byla tradiční (a každoroční) diskotéka.

ObrazekV neděli po budíčku, snídani a hygieně se šlo doběhávat, co se nestihlo v sobotu. Když bylo odběháno a bylo po obědě, začli jsme si balit věci a bourat stan. Kolem jedné jsme odjížděli domů. Mladší skončili 10. z 10 a starší 13. z 23.

 

 

Napsala: Katla Bártová

 

Náhledy fotografií ze složky Hry Plamen 2008 Přepychy