Jdi na obsah Jdi na menu
 


Letní tábor 2007

5. 8. 2007

14. července jsme se rozjeli za skvělým 14 ti denním dobrodružstvím.. Letos byl tábor v duchu starých pověstí českých a proto pro nás nová programová vedoucí Hanka Dvořáková vymyslela skvělý Obrazekprogram, týkající se Starých pověstí českých. Již název celotáborové hry – CO PŘÉMA NEZVORAL A LÍBA NEVIDĚLA – napovídá, že o legraci nebyla nouze. Všichni jsme se rádi zasmáli při vyrábění kostýmů, zbraní, veselých hrách, návštěvách Polednice a hlavně při večerních nástupech, kdy nás navštěvovali praotec Čech, Lech, sličná Kazi, Bivoj a jeho kanec Erwín a jiné historické postavy.

Kromě táborové hry byl i vedlejší program. Koupání v tzv. Gabčíkově (aneb jak my staří dobří táborníci říkáme – v Gábině), sledování filmů v tzv. Kinostanu, přednášky (JPO Kostelec nad Orlicí, profesionální hasiči z Rychnova nad Kněžnou, historická vojenská jednotka, městská policie z Rychnova nad Kněžnou, městská policie z Lázní Bohdanče aj.), večerní diskotéky a táboráky nám byly výbornou zábavou.



ObrazekJako všechno hezké jednou končí, i náš tábor se uchýlil ke konci a my jsme se museli rozloučit s krásným prostředím Lukavických lesů a luk, se svými přáteli, ať už z Čech, Slovenska, Polska nebo Německa, se skvělými vedoucími a vůbec s těmi krásnými 14ti dny plnými sluníčka a zábavy. Moc bych za všeckny děti chtěla poděkovat za to, že s námi měli tu trpělivost a že s námi vydrželi těch krásných 14 dní!! Děkujeme z celého srdce!! Je veliká škoda, že tento hasičský letní tábor tu byl naposledy, ale na druhou stranu se těšíme na nové prostředí Kozoder u Kostelecké Lhoty.

 

 

Napsala: Jana Novotná

 

Náhledy fotografií ze složky Letni tabor 2007 Lukavice