Jdi na obsah Jdi na menu
 


Okresní soutěž dorostu 2009

10. 6. 2009

Při zasmušilém nedělním ránu se špatně vstává a je to o to horší, když je to už kolem šesté hodiny. Ale co by se neudělalo pro hasiče, když při tom může být ještě zábava. V sedm hodin se u hasičárny utvořila skupinka devíti lidi a jen co vyjela cisterna z garáže, naskákali do ní a zmizely směrem na Borohrádek.

V Čermné nad Orlicí se 7.6.2009 konalo okresní kolo dorostu a okresní soutěž žen, mužu do 35 let a mužů nad 35 let v požárním sportu. Prezentace začala od 7:30 do 8:30, poté nástup a od 9:15 se už soutěžilo. Začalo se během na 100 metrů jednotlivců ( běh přes překážku nebo přeskočení 2 m bariery, po kladině s hadicemi a nakonec zapojit hadice na rozdělovač, rozvinout a běžet s nima až do cíle). Z našeho družstva se zúčastnily Eva Židová, Kateřina Bártová, Marie Řičarřová, Patrik Doubek. Následovala štafeta 4x100 metrů (běh skrz okno, běh přes překážku, běh přes kladinu s hadicemi-připojení na rozdělovač a proudnici, běh s hasícím přistrojem) kde závodily všichni závodníci družstva ( 2 pokusy). A zakončovalo se požárním útokem s nastříkáním do terčů. Poněvadž jsme v letošním roce mezi dorostenci nováčky, naše výsledky byly celkem dobré a v příštích soutěžích budeme stoupat stále výš.

Celkové výsledky:

Kategorie - Dorost smíšené    1. místo
                  Ženy + dorost      3. místo

 

Obrazek


Zúčastnili se:  Klára Vogelová, Eva Židová, Kateřina Bártová, Marie Řičarřová, Patrik Doubek, Iveta Šolínová, Martina Bártová ( výpomoc z Čermné nad Orlicí), Dana Štěpánová (trenér), Vladimír Javůrek (vedoucí družstva), Petr Javůrek (technická pomoc)

Tak na dalších soutěžích AHOOJ

 

Náhledy fotografií ze složky okresni-soutez-dorostu-2009